Reklamgodis – Smakfull reklam!

Trots alla hälsotrender äts det mer godis än någonsin tidigare i samhället, och det är väl inte så konstigt? Godis är gott och uppskattat och i lagom mängd ingen fara alls! Så varför inte kombinera en väldigt uppskattad produkt så som godis med ert PR maskineri och dela ut ert egna reklamgodis? En gåva stärker banden mellan er och era kunder och en god sådan än mer!

Det finns en uppsjö av olika sorters godis, välj ut några olika sorter och gör en stor mixkorg så att det finns något för alla! Att blanda lite är bra, inte roligt när man kommer in till fikarummet och det inte finns något som passar ens smaklökar. Se också till att anpassa valet av godis till säsongen ni befinner er i. De två största godistillfällena under året är såklart Påsk och Jul, då är det ett KRAV att ha en stor godispåse på fikabordet!

coloramatrollbacken content 500 0000 Layer 6 - Reklamgodis - Smakfull reklam!

Hur finner man då det godis som är sätt för just er? Ett bra sätt är att gå in på en profilhemsida och söka i deras sortiment. Sveriges största sortiment av Reklamgodis finner ni på tsreklam.se. Där slår ni enkelt in vilken typ av godis ni önskar söka efter eller scrollar runt i hela sortimentet om ni behöver lite inspiration!

Det bästa med reklamgodis är att det är så flexibelt, du kan dela ut till kunder i små korgar när du är ute och besöker, du kan ställa ut små skålar i er entré och fikarum. Ni kan även ta med och dela ut på events och mässor ni ställer ut på. Få saker driver in besökare i ens mässbås som en stor skål gott godis.

coloramatrollbacken content 500 0001 Layer 2 - Reklamgodis - Smakfull reklam!

När ni väl valt en godissort som ni tror passar er och era kunder skickar ni in och ber er leverantör att ordna en digital korrektur av hur ert tryck blir på godiset. Där ser ni tydligt hur slutresultatet kommer att se ut och kan ta ett beslut.

Definitionen av godis är livsmedel enbart avsedd som njutning, låter som en rätt bra gåva att dela ut till folk man vill stärka banden till? Mer om godis kan ni läsa på wikipedia.

Vilket tryck ska vi ha på vårt godis? Beroende på vilken sort av godis ni väljer har de lite olika tryckmöjligheter och ytor. Små karameller gör sig bäst med enbart er logo eller liknande medans tablettaskar kan kombineras med ett budskap, slogan eller ett kampanj erbjudande som ni vill sprida!