Reklam med god eftersmak

Godis är gott! Är man liten är det ett av livets höjdpunkter och är man äldre kommer det inre barnet fram igen och ger alla möjliga härliga associationer. Det spelar ingen roll om man är en torr revisor eller politiker i kostym… den där lilla glimten tänds i varje öga så fort karamellskålen ställs fram och humöret ökar i samma takt som kolans omslagspapper prasslar.

När man vill marknadsföra sitt företag och sin produkt är det därför perfekt att använda just godis för sin profilreklam. Inte nog med att det är billigt och lätt att frakta, det ger också kunden en positiv upplevelse på flera sätt, inte minst för att det är gratis och smakar ljuvligt.

coloramatrollbacken content 600 0000 Layer 7 - Reklam med god eftersmak

Idag är det mycket enkelt att låta trycka sin logo och sitt budskap på alla möjliga ytor och förpackningar och man kan till exempel snyggt dekorera en chokladkartong, en tablettask eller en klubba med bilder och bokstäver. På så sätt får kunden genast ett smak och doftminne i samband med företaget som räcker bra mycket längre än mässan eller besöket.

Godisreklam passar precis alla typer av affärsverksamhet; har man en klädbutik kan man ställa fram en liten skål med goda karameller vid kassan och har man ett stort importföretag kan man imponera både svenska och utländska kollegor och besökare med en stilig chokladkaka med sin personliga touch.

coloramatrollbacken content 600 0001 Layer 6 - Reklam med god eftersmak

Vad är enklare än att fylla en påse med sötsaker och ta med på konferensen eller eventet och sedan dela ut det till alla inblandade? Det gör inte heller någonting om de inte äter dem med en gång, istället kanske det blir en rolig överraskning när man kommer hem eller upptäcks i fickan på väg från jobbet dagen därpå. I vilket fall blir det en positiv upplevelse och kan bara gynna det egna företaget. Godis ger glädje och det behöver vi alla mycket av!