Gott vid varje tillfälle

När man bestämmer sig för att glädja sina kunder och arbetskollegor med profilreklam i form av godis kan man bjuda på i princip vad som helst, närsomhelst, så länge det är riktigt smarrigt. Man behöver inte binda sig till något specifikt tillfälle då godis är lika uppskattat en grå måndag som på julafton.

Att följa säsongerna ger dock en fördel i och med att man ständigt hittar nya tillfällen att påminna alla om vem man är och vad man säljer utan att det någonsin känns tjatigt. Genom att variera sina goda reklamvaror håller man alltid nyfikenheten och intresset vid liv och beroende på årstiden eller tillfället kan man anpassa sin vara.

coloramatrollbacken content 600 0006 Layer 1 - Gott vid varje tillfälle

Tänk hur glada kunderna blir för ett överraskande påskägg fullt med smarriga godbitar! Ägget, som är tryckt med företag
ets logga och en önskan om glad påsk kommer både att avnjutas och uppvisas för andra av den tacksamme mottagaren. Kanske han eller hon till och med tar med det hem så att hela familjen kan dela på det, vilket gör just ditt namn till en välkommen gäst.

Är vädret dåligt under några sommarveckor? Ge kunderna några smaksolstrålar i form av söta solar och skumgummiblommor eller några karameller med glada djur eller sockrade hallon. Inte bara gläds klienten eller kollagen, de kommer förknippa företagets namn med en glädjande stund i den gråa vardagen.

coloramatrollbacken content 600 0005 Layer 2 - Gott vid varje tillfälle

När det börjar dra sig mot jul kan man dela ut trevliga klappar i form av reklamgodis som chokladaskar eller snögubbar gjorda av kokosbollar. En klubba formad som en julgran eller varför inte några kanderade godsaker att hänga i julgranen innan de förtärs?

Att komma ihåg kunders speciella dagar är ytterligare ett sätt att variera och glädja med sina reklamprodukter. En marsipanblomma till födelsedagen eller kanske en påse blandgodis till namnsdagen? Tänker du på kunden året om kommer kunden garanterat hålla dig i sinnet under alla årstider också!