Gott godis och glädje

Gott godis och gladje - Gott godis och glädje

För dig som vill göra det där lilla extra för dina kunder och medarbetare är reklamgodis en av de trevligaste och mest uppskattade produkterna. Inte nog med att alla blir glada av godis. Det påverkar också deras syn på dig och ditt företag som länge kommer att associeras med sötma och generositet. Det kan handla om en enkel gratiskaramell i en skål till en exklusiv chokladask med den finaste konfektyren till den bästa kunden eller kollegan.

Genom att ge goda gåvor får man ut sitt budskap och sin logo till marknaden på ett sätt som uppskattas av alla och utbudet idag är både stort och varierat. Det kan handla om en enkel tablettask där man tryckt ditt varumärke, till lyxiga chokladpraliner där din loga är tryckt direkt på ytan. Du bestämmer själv hur mycket du vill satsa på produkten men i vilka fall som helst kommer den att bli högt värderad.

Den här sidan handlar om alla dessa olika produkter och vilka som passar bäst vid olika tillfällen. Är det julklappar till klienterna man är ute efter eller ska man ha ett bås på en stor yrkesmässa? hur mycket skall man beställa och vilka produkter håller längst. Här får du tips om reklamgodisets alla aspekter för att ditt företag skall få ut så mycket som möjligt av det. Modern teknologi gör det idag möjligt att trycka på nästan vilka ytor som helst och man kan variera på sina profilprodukter hur mycket man vill. Ett billigt, bra och alltid högt värderat sätt att marknadsföra sig.