Det där lilla extra

Reklamgodis passar för alla tillfällen och alla årstider och man kan ha med sig godsaker till events, mässor, konferenser och möten liksom vid besök och fester med arbetskamraterna. Godis är alltid något positivt och till och med den mest spartanske människan som lever under strikt regim blir glad av en liten karamell då och då. Man kan också ta med sötsakerna till barnen därhemma som med allra största säkerhet kommer att jubla av glädje.

Ibland vill man göra det där lilla extra för sina kunder och kollegor och då kan det vara lämpligt att satsa lite mer på en exklusiv produkt som både är elegant och ger en känsla av lyx. Här är choklad den absoluta klassikern. Vem blir inte glad och imponerad av en specialdesignad chokladask med konfektyr av hög kvalitet, snyggt inslagen och med företagets logo lite diskret men ändå väl synligt på paketet?

Vi har ett stort utbud av chokladprodukter för alla budgetar och man kan chocolate products 300x201 - Det där lilla extraskräddarsy produkten helt efter tycke och smak. När en kund eller en kollega har utmärkt sig så är detta ett perfekt tillfälle att visa sin uppskattning för personen i fråga. Att han eller hon jobbar riktigt bra, har anlitat ditt företag mer än andra, har gjort något fint för arbetsplatsen. En extra lyxig ask med läckerheter får alla att känna sig utvalda och med det kan man aldrig gå fel.

Våra utsökta och smakrika chokladbitar kommer att bli succé lika mycket på arbetsplatsen som i hemmet, och inte bara för att de är goda. Genom att ta hem den flotta asken får familjer och vänner också ta del av kundens eller kollegans stolthet över att känna sig uppskattad, vilket får allas humör att stå på topp. Gåvan får med allra största säkerhet hedersplatsen på matsalsbordet eller i kontorsköket och med det har din profilreklam uppnått största möjliga resultat.