Att välja leverantör

Är man ny på att ha godis som profilreklam kan det till en början vara lite svårt att veta vilken leverantör man bör anlita. Det finns ett stort utbud och konkurrensen är hård och priser och produkter kan variera ganska rejält.

Det är därför viktigt att man tar sig en funderare över vad exakt man vill göra med sitt reklamgodis, vem man vill nå, vid vilka tillfällen och i vilken form. Vill man göra tablettaskar med färggranna fyrfärgstryck eller enkla karameller med ens logo på omslagspappret? En exklusiv chokladask för sina särskilt utvalda klienter eller en blandpåse för deras familjer?

Internet är en stor källa med mycket information och här kan man se vad var och en erbjuder. Förutom godiset i sig bör man också undersöka vad leverantören har för möjligheter när det kommer till själva designen och tryckmetoden; vissa trycker endast enkla påsar medan andra kan sätta din logo direkt på kolan! Många företag har hela team av grafiska designers som kan komma med roliga och innovativa förslag medan andra räknar med att du själv är helt på det klara med vad du vill ha.

coloramatrollbacken content 500 0003 Layer 3 - Att välja leverantör

Vår favoritleverantör heter tsreklam.se och här finns ett enormt sortiment för alla möjliga reklamprodukter, alltifrån kläder och pennor till USB-stickor och necessärer. Också massor med härligt godis finns. Smarriga chokladbitar eller diskreta små pastillaskar varvas med nyttiga tuggummin och lyxiga godispåsar. Allt med din egen design, logo och slogan och alltid till låga priser. Varför inte bland olika produkter eller anpassa dem till kundens profil? Den sportiga kunden får en tuff keps och sockfria tuggummin medan den stora restaurangkedjan får smaskiga karameller och användbara pennor.

Erfarenhet är A och O i valet av leverantör eftersom denne kan komma med riktigt bra förslag på hur produkten skall se ut och vilken sorts klient den passar bäst.