Att synas på alla sätt

Svunna är de dagar då man i princip bara kunde trycka på vanligt papper. Idag kan man med hjälp av ny, modern teknologi trycka sina loggor och budskap på nästan alla material, vilket kan ge den där extra effekten till de godisbitar man ger sina kunder.

Karameller blir extra roliga om de kommer i glänsande, färggrant papper och då kan man själv välja att hålla sig till den färgskala eller mönster ens eget företag är känt för. Man tar helt enkelt en detalj från logon och gör om den till den design som gör sig bäst i tryckt form och så blir plötsligt hela karamellskålen en ”skylt” som handlar om just ditt företag. Är man känd för svartvita produkter kanske en chokladask i schackmönster ger kunden en omedelbar association till ditt varumärke?

coloramatrollbacken content 600 0004 Layer 3 - Att synas på alla sätt

Vill man hålla sig till en enklare, enfärgad bakgrund går det också utmärkt. Genom att skicka logon till våra grafiska designers kan de göra några riktigt snygga förpackningar där den placerats på bästa möjliga ställe. Det kan vara allt från en liten chokladkaka i brunt papper med er logo i det ena hörnet, enkelt men elegant, eller en stor, inslagen klubba med logon starkt lysande i mitten, allt efter tycke och smak och hur man bäst vill marknadsföra sig.

Det går också bra att trycka på lite udda material som segelduk, gummi eller keramik. Man kan fylla en kaffekopp med vaniljpraliner och skriva ett trevligt meddelande på koppen. På så sätt står företagets namn kvar långt efter att pralinerna är konsumerade och kommer till ytterligare användning för kunden. Man kan trycka ett pennfodral med sitt namn och sedan lägga i några härliga polkagrisstänger i stället för pennor, eller en trevlig påse i segelduksmaterial med goda kolor och logon strategiskt placerad utanpå.

Är du inte riktigt säker på hur du vill ha dina produkter presenterade är det inga problem; vi har stor erfarenhet av profilreklam och skickar du bara din logo och ditt budskap så sköter vi resten!