All världens godis

Svenska är bland världens mest godisälskande folk och vi sätter i oss 16 kilo om året! Söta polkagrisar, kladdiga kolor, salta fiskar, exklusiva chokladpraliner, heta häxvrål och sura segisar är bara några av favoritsorterna och är gemensamt för precis alla typer av människor i landet.

Om någon har med sig godis till jobbet är det djupt uppskattat av kollegorna och har man en stor skål med snask på sin mässa är det högst troligt att man får fler besökare än någon annan. Vare sig man går på bio eller sitter i ett långdraget affärsmöte så kan godis göra humöret och själen gott!

Vill man använda sig av godis för att marknadsföra sig finns det många olika typer av godis som passar olika typer av potentiella kunder eller arbetskollegor. Till exempel så kan man ge färggranna klubbor med ens logo till allt som har med familj att göra medan en grupp affärsmän kanske uppskattar några stiliga chokladtryfflar i en snygg kartong med ens egna märke tryckt på den. Vill man betona tradition passar några hederliga marsipanlimpor i gammaldags pappersförpackning perfekt medan en ultra modern IT utställning lätt förgylls med trendiga, sötsura karameller i skinande omslagspapper.

coloramatrollbacken content 500 0000 Layer 3 - All världens godis

Man kan också variera typen av godis beroende på tillfälle. Ska man närvara på ett träningssymposium kan man dela ut sockerfria karameller med extra C-vitamin och är man på en utställning om hundar kan man ha godbitar till jyckarna med företagets namn på. På båtmässor kan man ta med lakritspipor i kaptenstil och vid revisionsmöten kan man dela ut guldpengar av choklad.

Möjligheterna är oändliga och man skall aldrig vara rädd för att experimentera. Låt godiset reflektera den egna profilen och det kan handla om färg, smak, lukt och form. En firma som är inredd i pastellfärger kan dela ut ljust färgade karamellhalsband medan en dalmatiner-kennel kan dela ut svartvita mintkyssar med i likaså svartvit förpackning.